Спор заради ЛГБТ знаме, закачено пред магазин за дрехи в Калифорния,

...
Спор заради ЛГБТ знаме, закачено пред магазин за дрехи в Калифорния,
Коментари Харесай

Заради ЛГБТ знаме: Мъж уби собственичка на магазин

Спор поради ЛГБТ знаме, закачено пред магазин за облекла в Калифорния, приключи със гибел.

Мъж застреля 66-годишната собственичка пред магазина ѝ, оповестиха управляващите.

Мъжът избягал след стрелбата в петък вечерта на 18 август, само че по-късно бил открит и погубен при от чиновници на шерифския офис на окръг Сан Бернардино.

Лора Ан Карлтън е била оповестена за мъртва в магазина Mag.Pi, който тя имала и управлявала в Сидър Глен, Калифорния. Малката община в планината Сан Бернадино в Съединени американски щати се намира на към 60 благи (96 км) източно от центъра на Лос Анджелис.

Преди стрелбата мъжът " направил няколко пренебрежителни забележки за шареното знаме, което стояло пред магазина ", обявиха от шерифството.

Карлтън, която предпочитала да я назовават Лори, оставя след себе си съпруг и девет деца.

ЛГБТ група в близкия град Лейк Стрелахед съобщи, че Карлтън не се е идентифицирала като част от ЛГБТ общността, само че е прекарвала времето си, помагайки и застъпвайки се за всички, и е защитила прайд знамената, сложени пред магазина ѝ в нощта на стрелбата.

В обществените мрежи консуматори показаха потрес и горест в профилите на магазина. През последните години органите на реда в няколко щата проверяваха унищожаването на ЛГБТ знамената като евентуални закононарушения от ненавист.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР